Scrapbooking och cardmaking

Aster – starten på en GUL vecka

Den här veckan har vi en GUL vecka. Jag blev så inspirerad när jag såg alla höstlöv på en promenad, det är verkligen så vackert ute just nu.

En solig dag på ett just nu otroligt färgglatt Gotland

Ni vet Wild Aster-kollektionen? Jag kunde inte låta bli att göra mer med den, så idag vill jag visa er en annan variant än den jag gjorde sist. Det blev varm gul med frostigt glitter och svart i mitten.

Solsken i en kopp

Det lyser verkligen upp i höstmörkret!

Jag har använt stämpel och dies ifrån Heartfelt, och för att göra dessa behöver du gul cardstock, stämpeldyna i fossilized amber, minipärlor och vitt frostigt glitter (fantastiskt fint och användbart) som jag fäst med snabbtorkande lim. Är du osäker på hur man gör? Gå med i gruppen Maries Skaparhörna på Facebook, där finns sparade lives där jag visar hur jag gör när jag gör blommor och dekorerar dom med glitter bland annat.

Ett hett tips är att ha en uppsamlingsbricka och en anti-statisk kudde nära tillhands när du ska använda dig av glitter och småpärlor, det gör det så mycket lättare att få ner överflöd i burken igen.

Imorgon har Maries Skaparhörna öppet i butiken i Sösdala klockan 17-20 och jag ska dit! Ses vi?

Psst! Du följer väl kreativasara_ på Instagram? Där finns massor av inspiration, förhandsglimtar och du får se vad som händer bakom kulisserna ⭐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *