Smyckestillverkning

Snabbt och lätt i svart och grått

Fjäderlätta örhängen och ett armband som passar alla, kan det bli bättre?

Det bästa med smyckestillverkning om man ska jämföra med många andra pyssel tycker jag är att man faktiskt inte behöver så väldigt mycket för att få till något riktigt bra, som idag till exempel, armbandet består av 2 sorters pärlor och memorywire.

Inget lås eller klämpärlor behövs som när man använder vanlig smyckeswire, bara en tång för att göra en ögla i varje ände så inte pärlorna åker av. Perfekt för snabba projekt! Jag har använt snowflake obsidian och glittrande glaskristall.

Alltså dessa, hur fina är inte dom? Eftersom dom är väldigt så lätta kan man med fördel använda en enkel brisyr som inte öppnas i första taget, men vill du använda vanliga krokar kan du använda bakstycken av silikon (som jag tänkt göra) för att försäkra dig om att dom håller sig på plats. Lövet av päronträd hittar du här, brisyrer finns i olika varianter här och för att dom ska hänga fint är det bra att använda motringar (som kopplar samman lövet med örhängesämnet).

Du hittar allt och mycket mer hos Skapa i Lund, en jättefin pärlbutik online!

1 reaktion på ”Snabbt och lätt i svart och grått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *