Inspiration, Smyckestillverkning

Berlockarmband

Det här inlägget är sponsrat av Skapa i Lund

Nu klämmer vi ur det sista av sommaren för det här året med ett härligt armband som är fullt av fina blommor, krispig kvarts och glittrande kristall.

Hur fint blev inte det? Perfekt till myskoftan, och passar faktiskt precis lika bra till utekvällen. Det är enkelt att göra, och vill du kan du göra det väldigt effektfullt med flera lager och färg (ett väldigt bra sätt att bli av med pärlor som blivit över från tidigare projekt)!

Jag föredrar att använda en kedja som inte är öppningsbar för om man använder sig av sten eller glas blir det tungt och påfrestande för kedjan vilket kan (om man har otur) göra att ringarna öppnar sig, och det vill vi inte. Den här rolo-kedjan är en av mina absoluta favoriter och jag vågar nästan påstå att den passar till det mesta. Dessutom är den av rostfritt stål så den missfärgas inte. Förutom kedjan har jag använt blommor i antiksilver-färg, snökvarts, hematitfärgad kristall, motringar, hattpinnar och lås.

Ett tips om man vill ha mer färg är att kombinera blommorna som finns i en bronsig finish, med lapis lazuli som har guldiga stänk i sig naturligt (hur coolt är inte det?). Blommorna hittar du här och lapiz i flera olika storlekar finns här.

Lapis lazuli, en sten som människan använt länge, länge för att skapa smycken.
Söta blommor med en antik finish

Allt detta och mycket mer hittar du i webbshoppen https://www.skapailund.se/

Trevlig onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *