Kreativa Saras tips

3 aktiviteter alla kreativa borde prova på!

1. Stenslipning

Ni vet när man går på stranden, hittar en sten och tänker ”den här ska jag spara”? Hur vore det att göra ett vackert smycke av ditt fynd? Det är SÅ roligt att slipa sten, att se hur något matt blir blankt och iögonfallande. De bästa lärarna finns på Gotland, på Strandgatan innanför murarna i Visby, hos Gotlandssmycken. Samla ihop familjen eller vännerna och boka in er, ni kommer inte ångra er!

2. Minimera pappershögen

Alla har vi våra gömmor och jag tror att alla som gillar att pyssla har scrapbooking-papper hemma, dom som egentligen bara ligger där för att bli klappade på och pratade med, som faktiskt varit alldeles för fina att användas under alla dessa år. Visst hade din bästa vän, din mormor eller kanske en kollega blivit jätteglad om denne fick något som du gjort av just dom där papperna? Ska det vara enkelt så papperna är i fokus, eller ska du göra några dekorationer att använda på? Sök efter inspiration på Pinterest i färgskalan som papperna går i.

3. Knyta ett mala-halsband

Tid och tålamod är vad som behövs för att göra detta, och under tiden kan du fundera på kommande projekt! Perfekt att använda till höstens blusar och mysiga tröjor. Bra va? Allt du behöver är egentligen stenar du gillar, tråd och pincett. Välj och vraka i Skapa i Lunds webbshop som du hittar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *