Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Rosa och jeans

Välkommen tillbaka Heartfelt-måndag, som jag saknat dig! Det firar vi med en av mina favoritblommor, nämligen den fantastiska pionen. Rosa och mörkblått blev den självklara kombinationen.

Som vanligt har jag använt stämpel med matchande dies, allt för att underlätta när man vill göra fina blommor. Den finns i två storlekar, jag har använt den lilla och du hittar båda storlekarna hos Maries Skaparhörna, här. Pistiller finns här och den dekorativa medaljonen kan man enkelt stansa ut med hjälp av den här diesen, så ljuvlig!

Förutom Heartfelts produkter har jag använd papper från Maja design – Denim & Girls 6×6″, cardstock, archival ink i rosa, paper distresser på alla kanter och färgat in med distress ink.

Vill du se mer? Glöm inte att följa oss på Instagram!

Hoppas ni har en inspirerande måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *