Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

With brave wings..

På pysselträffen igår kväll blev jag SÅ sugen på att kladda, och för detta har jag använt färger från paperartsy och stencil och stämpel ifrån AALL&create, och vilken kombination det blev!I botten har jag använt ett mönstrat papper ifrån Stamperia innan jag gått lös med flera olika ”smutsiga” färger från Fresco chalk paint. Alla var opaka och jag använde mestadels fingrarna för att smeta ut den. Stencilen som jag använde var nummer #39 och när jag var nöjd med bakgrunden stämplande jag med det fantastiska motivet från stämpel #113 direkt på bakgrunden.Jag stämplade även trollsländan på vit cardstock och klippte ut vingarna som jag distressade något för att dom inte skulle vara så vita, och fäste dom med distanskuddar. Slutligen använde jag lite glossy accent på dom svarta detaljerna och blandade ut vit akrylfärg som jag skvätte med lite här och var.

Trevlig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *