Scrapbooking och cardmaking

Ljuvliga penséer

Hurra! Äntligen är det dags för Heartfelt-måndagar igen!

Idag vill jag visa ett av de senaste tillskotten i Heartfamiljen hos Maries skaparhörna, nämligen Penséer. Den här blomman är så väldigt lätt att få fin, och visst är det svårt att tro när man ser slutresultatet?I basen på blommorna har jag använt ljusblå cardstock som jag stämplade (cheery pansy stamp set) med en lila stämpeldyna från distress ink. När jag stansat ut blommorna (med cheery pansy dies) använde jag samma stämpelfärg och färgade in kanterna men lämnade lite blått för att få lite liv i blommorna.

När man sedan ska använda molden så är det bra att spraya med vatten så att inte pappret spricker och då kan distressfärgerna förändras och spridas ut något eftersom dom är vattenlösliga, vilket medför att det inte blir några hårda färgövergångar (vilket jag gillar!). Färgerna på bilderna kan skilja något men det beror på ljuset.

Slutligen (innan jag öste på med paljetter och småkulor) målade jag ”veck” i mitten med en svart penna. Dom svarta småkulorna hittar du här och paljetterna från Nuvo finns i det här fina setet. Jag tycker det blir bäst att både montera blommorna och fästa dekorationer på dom med lim som inte är så lättflytande som till exempel bokbindarlim. Förutom penséerna har jag använt dies eyelet diamond och diamond basics, cardstock i ljusblått, vitt, svart och natur, paperpad Burst of spring, textdie ifrån Rox och glitter från Stamperia.

Håll till godo! En del av pansy-serien är slutsåld mem beräknas att komma in igen senare i veckan.

För er som är lika förtjusta i detta fantastiska märke som jag ska ni hålla utkik här på måndagar jämna veckor.

Trevlig måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *