Scrapbooking och cardmaking

Vårkrans

Har ni testat Card-io som Maries skaparhörna säljer än? Om inte så är det hög tid om ni vill göra våriga alster! Tänk vad mycket man kan göra med 4 stämpeldynor, några pyttesmå stämplar, cardstock och en svart penna.För mig gäller det att öva, öva, öva för att det ska bli som jag tänkt mig, men med tanke på valmöjligheterna i sortimentet är förutsättningarna fantastiska! Det finns många olika fina stämpelset men idag har jag använt stämplar från pretty peonies, potted petunia, danity daisy och flutterby garden och stämpeldynor ifrån Versacolor i färgerna bamboo, atlantic och boysenberry.Till dom söta fjärilarna och texten-stämpeln använde jag onyx black från Versafine. En toppenbra dyna om man vill ha ett skarpt resultat!

Vilka är dina favoriter från Card-io?

Happy stamping!

1 reaktion på ”Vårkrans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *