Smycken

Färgglada smycken

Varför inte piffa till vardagen med lite färg i form av vackra stenar, guld och fantasifulla smycken?

Kreativitet för mig handlar inte bara om att skapa något man fysiskt kan ta och visa upp utan även hur man uttrycker sig. Själv väljer jag smycken efter humör, och vem behöver inte lite mer färg i sitt liv just nu?

Formidabel finns det massor av godbitar av kvalitetsmärken som Designers favorites, ByBiehl och Nordahl.

Alla smycken finns i butiken i Lund (även om det står slut på vissa i webbshoppen), och har du inte möjlighet att besöka den kan du ringa dit så ordnar dom så att du kan få det hemskickat istället. Tjoho!Hur fina är inte dessa pärlörhängen med en twist? Med svart rhodium, citrin, peridot, topaz och granat kommer du garanterat att dra blickarna åt dig, dom är fantastiska i vårsolen! Du hittar dom här.

Långa örstickare med citriner och droppar av peridot hittar du här.Örhängen, halsband och ring med larimar och vackra ametister hittar du här.Från ByBiehl hittar du dessa fantastiska kreoler som glittrar fint. Passande nog heter dom Sparkling Rainbow och du hittar dom här.Vill du ha bling utan bling-bling finns dessa fina kreolerna i två olika storlekar och kostar från 395kr. Dom finns i 4 olika färger och du hittar dom här.

Vilka är dina favoriter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *