Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Vårkänslor

Även om vädret inte känns som vår riktigt än så är det så härligt att se att det börjar spricka i rabatterna. Ett och annat grönt trotsar regn och blåst och väljer att titta upp. Själv längtar jag nog mest efter lite färg på träden, för visst är det vackert när man ser hur trädkronorna exploderar i olika färger och nyanser?Idag har jag gjort 3 små kort med hjälp av watercolor-stämplar från Art impressions som HC Design säljer. Har ni inte testat dom redan så borde ni göra det! Det går inte att göra fel och med bara två olika stänpelfärger kommer du långt, åtminstone om du vill göra träd som dessa.Till stommen har jag använt en stämpel från det här setet tillsammans med stämpelfärgen icing on the cake från Catherine Pooler. Till lövverken gillar jag att använda den minsta stämpeln i det här setet. Jag har använt färgerna lime rickey, grass skirt, it’s a girl, party dress, tiki torch och tutti frutti. Om du stämplar utan att fylla på färg efter varje gång blir det olika nyanser av samma färg. Väldigt praktiskt!För att stansa ut träden använde jag rectangle double stitched die från Art impressions. Lätt som en plätt, men ändå effektfullt!

Trevlig söndagkväll

Önskar

Kreativa Sara och HC Design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *