Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Vintrigt med vitt och grått

Vad vore en jul utan glitter, poinsettia och snöflingor?Idag har jag gjort ett litet ornament som både passar att hänga upp och för att märka ett paket. Så glittrigt, precis som jag gillar det! Hos Maries skaparhörna finns allt man behöver, och mycket mer!

Till detta har jag såklart använt Heartfelt creations fantastiska system med stämplar och dies i form av poinsettia, en liten variant och den större som heter sparkling poinsettia. Blommorna är embossade med silvrigt glitter och i mitten har jag använt minipärlor i silver. Är så löjligt förtjust i hur det blir med det småttiga i mitten, och dessutom finns dom i många fina färger! Snöflingorna är utstansade med dies ifrån Sizzix. Kristallerna som man anar är ifrån Prima och kommer snart upp i webbshoppen. Själva kulan är utstansad med en die ifrån Rox och den hittar ni här.Happy scrapping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *