Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Snow kissed spruce

Har ni sett Heartfelt creations granar? Dom är så fina, och se så enkelt man kan göra ett juligt kort med dom. Helt perfekt enligt mig. Idag har Maries Skaparhörna i Sösdala dessutom öppet mellan klockan 17 och 20, passa på att shoppa loss och botanisera bland massor av fina artiklar! Den heter snow kissed spruce och finns både som stämpel och dies, så smidigt! Det bästa med dessa är att det inte går att misslyckas, och jag gillar att där är tre olika storlekar i samma förpackning. Här har jag använt den minsta och största och man kan ta tillfället i akt att blanda olika nyanser för att skapa mer liv, eller som jag, använda evergreen och pinecone från Versacolor som passar perfekt till det blåa i Maja designs nya julkollektion, hurra!

Snöflingorna kommer från Sizzix och den fina texten från Rox stamps hittar du här.Trevig pysselkväll!

Önskar

Kreativa Sara och Maries Skaparhörna

1 reaktion på ”Snow kissed spruce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *