Inspiration, Kreativa Saras tips, Scrapbooking och cardmaking

Guld, guld, guld!

Varför göra något mer komplicerat än nödvändigt? Detta är perfekt till en som älskar glitter, och man kan inte bli annat än glad av det!Många av er har nog vad som behövs för att pyssla ihop ett sånt här kort, snabbt och lätt! För att göra detta behövs cardstock, valfritt embossingpulver med glitter i (jag använde metallic gold rich sparkle), embossingdyna, fön, tejp och en stämpel. Själv gjorde jag en ”hörna” i taget och värmde på. Ett tips är att läsa på hemsidan om pulvret du valt släpper igenom ljus eller inte, den jag valde gör inte det och därför blir det supermetalliskt, så coolt!Med tejpen (ex washi eller maskeringstejp som inte river sönder pappret) markerar du vart du vill att linjerna ska gå. Hit och dit, fram och tillbaka? Prova dig fram, det finns inga rätt och fel. När du satt tejpen duttar du med embossingdyna där du vill att embossingpulvret ska fästa, dra sen av tejpen så får du en skarp linje och häll på pulvret, skaka av överflöd och värm.

Kan man bli mätt på glitter?

Undrar,

Kreativa Sara och Helena på HC Design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *