Inspiration, Smyckestillverkning

Med inspiration från havet

Vad är bättre än att inspireras av färgerna vid havet i en solnedgång på Gotland..? Så vackert, sagolikt och (tro det eller ej) stillsamt.Armbandet är länkat och har du rätt verktyg går det lätt att fixa ihop. Med en rundtång och en avbitartång kommer du lång! Pärlorna som jag använt är stora härliga agat nuggets, rosepläterad hematit och minikuber av hematit. Jag valde en lödd kedja av stål som inte riskerar att öppnas, den hittar du här och såklart lås och öglepinnar. Våga blanda material och färger!

Här kommer tips på andra fina pärlor att använda, kanske till kommande höstprojekt?

Indianagat

Hematitfärgad kristall (mini)

Berlock med ”hope” (kolla priset!)

Porslinskulor blåvita

Ha en bra dag full av pärlmys!

Önskar,

Kreativa Sara och Skapa i Lund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *