Art journal, Scrapbooking och cardmaking

Rusty car

Äntligen är det dags för lite Paperartsy igen! Har ni hittat er favorit än? Jag blir mer och mer förälskad i deras Infusion dyes, dom är så roliga att leka med.Färgen som jag använt idag heter Rusty Car som ger en rostig känsla med lite inslag av toner som liknar en solmogen persika. Konstigt? Nej, inte alls faktiskt. Ju mer vatten man använder, desto mer kommer dom mörka valnötstonerna fram. Själv brukar jag jag vara ganska sparsam med vattnet och torkar hellre med embossingfönen för snabbt och sprayar på mer vatten igen. Prova dig fram!Stämplarna kommer också från paperartsy, du hittar dom här och här och dom fungerar lika bra att embossa som att stämpla med en vanlig stämpeldyna.Kreativa Sara och HC Design hälsar,

Trevlig onsdag!

1 reaktion på ”Rusty car

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *