Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Frostig tisdagstag med poinsettia

Hallå i kylan! Vad passar bättre än en frostig tag en dag som denna..?Heartfelt creations, jag verkligen älskar att deras system för att göra egna blommor är så enkelt så att alla klarar av det. Maries Skaparhörna har så många av deras dies att stämplar att välja på så man känner sig som ett barn i en godisaffär när man går in där. Har ni hittat er favorit än?Idag har jag använt mig av Poinsettia & holly clusters, den är liten och jättesöt, (och råkar passar perfekt till sizzix mini snowflakes). Här har jag inte använt den tillhörande molden, utan bara stämplar och dies. I mitten har jag använt minipärlor som finns i många fina kulörer, en burk kostar 12kr och räcker i en hel evighet och lite till, hurra!

För att få massor av glittrande frost har jag strösslat på Nuvo confetti på ett tunt lager lim. Pappret är ifrån Maja design och den fina God jul-texten är utstansad med en die från Rox stamps som du hittar här.Vi hörs!

Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *