Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Sparkling poinsettia

Vad är det för dag idag? Såklart, det är ju Heartfelt-måndag!Solen skiner och stan är full av studenter, men tänka sig, det blir juligt i bloggen idag ändå. Har ni sett sparkling poinsettia från Heartfelt creations? Jag föll pladask, vilken blomma! Givetvis kunde jag inte låta bli att använda massor av frostigt glitter, men nu vet jag vad jag kommer att sätta på mitt nästa julkort. Maries Skaparhörna har massor av olika varianter på finfina blommor, här kan du se allt från Heartfelt.

Den är så användbar och finns i två olika storlekar. Den som jag använt här är den lilla, men det finns även en ännu mindre poinsettia här

Glittret jag använt är frosting powder från Rajni Chawla som ser ut som just frost, helt underbart. Vill du köpa det? Kontakta isåfall Marie direkt här.

Som vanligt har Maries Skaparhörna öppet imorgon (tisdag) mellan 17 och 20, missa inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *