Kreativa Saras tips, Scrapbooking och cardmaking

Favoritlistan – HC Design

Jag har fått möjligheten att fokusera på att experimentera och inspirera med fantastiska medel som finns i mina samarbetspartners webbshoppar och nu är det dags för några summeringar inför hösten som väntar.


WOW embossing har just precis vad det låter, och jag måste säga att dom gör det otroligt bra.

Helena gör det inte helt enkelt för mig som har ALLA deras kulörer i sortimentet. Hur kan man ens komma på så många lyckade färgkombinationer? Underbart!

Förutom embossingpulver har dom en klistrig embossingdyna som i jämförelse med många andra dynor, torkar långsamt. Jag erkänner att jag inte visste att jag behövde det förrän jag testade det! Dom har även utformat väldigt användbara stämplar.

Mina favoriter från WOW är

 • Tips! Med mörkret kommer halloween, och med självlysande embossingpulver kan man göra coola detaljer. Du hittar det här


 • Paperartsy övertygade mig fort med sina charmiga stämplar, pigmentpulver och oslagbar akrylfärg med flera tillhörande glaze och lack för olika effekter. Hurra! Dom har även stenciler i flera utföranden som hand i hand med temat på stämplarna.Mina favoriter från Paperartsy är
  • ZA21 – stämpelset med flygande får
   Hint of mint – fresco finish chalk acrylics – opak, matt akrylfärg

  Sist men inte minst, Art Impressions! Deras stämplar är så roliga, och håller dessutom toppenkvalité. Det är ingen hemlighet att jag är svag för deras Watercolor-kollektion, den är så lättanvänd och rolig att jobba med. Mina favoriter från Art Impressions är


  Kreativa Sara hälsar,

  vi ses snart igen!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *