Art journal, Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Be you

Äntligen är det lördag! Idag bjuder jag på en härlig, färgsprakande blandning av Paperartsy och WOW embossings produkter. Har ni testat deras olika medium än? Inte? I veckan kommer det en lista med mina favoritprodukter just nu där jag också kommer att berätta mer om dom olika artiklarna.

Idag vill jag prata om det här:Infusion dye är ett superfint pigmentpulver som ”exploderar” likt ett fyrverkeri när det kommer i kontakt med vatten.

Samtliga färger innehåller en brun nyans som kallas för walnut stain, och hur man egentligen använder sig av pulvret är lite av en smaksak (och kanske beroende på projekt), men ju mer vatten du använder desto mer brunt kommer det fram. Det finns många fina kulörer att välja på, och till det här projektet har jag använt Emerald Isle som består av flera gröna nyanser, en gnutta gult och lite brunt.

Jag bestämde mig för att jag inte ville framhäva så mycket av det bruna i infusion-pulvret och pudrade därför på först och sprayade på vatten sedan, och torkade det med min embossingfön. Pudrade lite till, sprayade och torkade tills jag var nöjd.

Vad vore ett sånt här sprakande projekt utan embossingpulver? (Nej jag vet, men jag kan ju inte låta bli). Lite glitter, lite metalliska skiftningar och en gnutta grönt. Det kopparfärgade är så fint till det gröna. Jag använde metallic copper sparkle, copper pearl och verdigris.

Slutligen blandade jag strukturpasta med vit akrylfärg och strök på med en spatel innan jag satte dit texten. Texten kommer ifrån det här stämpelsetet som måste ses!

Vilka är dina favorit-färgkombinationer?

Besök gärna HC Design för mer roliga produkter och inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *