Inspiration, Kreativa Saras tips, Smycken

Ananaskorall

Den här veckan spenderar jag på Gotland, och det är så vackert och inspirerande att vara här. På en mysig liten slingrig kullerstensgata i Visby finns butiken Gotlandssmycken, där dom gör underbara smycken av sten som dom plockat på Gotlands stränder. Väldigt imponerade, och så mysiga tjejer som jobbar där! Och vet ni vad? Dom har kurser i stenslipning också!

Har du inte möjligheten att besöka butiken finns det även en webbshop att botanisera runt i, besök den här

Min favorit just nu har blivit ananaskorallen, den har en ljus och fin färg, perfekt på sommaren. Har svårt att smälta att den är över 400 miljoner år, visst är det häftigt? Just den här är plockad på Etelhem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *