Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Puderrosa och silver

”A perfect day always starts with sunshine, some pink and a sparkly superglossy heart”

Har ni fått nog av dessa underbara hjärtan än? Inte jag, dom går att variera i all oändlighet! När jag gjorde det här så började jag med bakgrunden och visste inte riktigt vad det skulle bli av det. Jag började med att embossa motivet secret garden från WOW i en opak vit färgvit cardstock, och det ser ju inte mycket ut för världen innan det kommer färg på. Här har jag blandat flera olika distresser i rosa och röda nyanser, och det gifte sig verkligen!

GoPress, en av mina favoritmaskiner! Inte trodde jag att det skulle vara så lätt att foliera själv, och fint blir det också! Här har jag använt tunna dies från Sizzix och ett silvrigt, blankt folie för att få det där lilla extra.

Hjärtat är gjort av vit cardstock och duttat i WOWs embossing pad och är klistrig och torkar långsamt, perfekt för mig som är specialist på att vela när jag väljer färg. Det blev Metallic silver tillslut, 3 lager faktiskt (dutta hjärtat på stämpeldynan, häll på embossingpulver och skaka av överflödet, värm och upprepa). På sista lagret strösslade jag även på WOW! Sparkles i färgen Celebration. När det stelnat helt och inte är varmt längre har jag värmt på 3 lager clear gloss ultra high för att få lite höjd och massor av glans!

Försök 1 överst och försök 2 underst. Vem säger att man alltid lyckas på första försöket när man gjort massor av något..? Inte jag i alla fall! Titta! Det var helt perfekt och så tappade jag det upp och ner innan det svalnat. Som tur var blev det bra i slutändan ändå. Så gör inte som jag utan låt det svalna ordentligt innan ni rör det, för säkerhetens skull, haha!

Kreativa Sara hälsar,

Happy embossing!

1 reaktion på ”Puderrosa och silver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *