Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Fjäril och blomster

Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag fått veta att mottagaren av ett kort som jag gjort blev jätteglad. Beställningar kan ibland vara knepiga men det här kändes bara så rätt. Okomplicerat, precis som jag gillar det.

För rörliga bilder och mer inspiration, glöm inte att kolla in kreativasara_ på instagram.

Blommorna från Heartfelt creations är ju bara så underbara, kollektionen heter Flowering Dogwood och kommer snart att finnas på lager hos Maries skaparhörna. Håll utkik! Dom är färglagda med picked raspberry från distress ink med hjälp av heartfelts egna skumduttar till infärgning, väldigt smidiga.

För att få det lilla extra har jag efter att ha duttat lite lim på kanterna, doppat dom i Rajni Chawla’s crystal clear. Det är ett fantastiskt glitter som är transparent med vackra skiftningar. Det finns även ett som heter frosting powder som är ganska likt, men värmer man upp det med en värmepistol så blir strukturen som ett tunt lager frost (tänk er det på julkort, wow!). Väldigt kul att upptäcka något nytt som verkligen är så bra som det låter. Det är dessutom väldigt tunt och drygt, en burk kostar strax över hundralappen men är enligt mig (som är självutnämnd glitterexpert) värt det!

Om ni vill köpa det och uppleva det själv kan ni kontakta Marie direkt här

Materiallista:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *