Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Blommor och spets

Det var så länge sedan jag gjorde tags så nu är det hög tid att knåpa ihop några nya! Jag började smått med en kvadratisk utan hälsning, än så länge i alla fall. Det här är ett utmärkt tillfälle att använda spillbitar av både papper, band och annat smått och gott.

Jag började med vanlig vit cardstock, lite ostduk som jag färgade in med distresser och en ganska stor metalldekoration. Har ni provat att blanda in det någon gång? Jag gillar effekten det blir när man blandar olika material och strukturer. Maries Skaparhörna har massor metalldekorationer i butiken i Sösdala, så glöm inte att kolla in dom om ni åker dit! Här har jag gnuggat med vit akrylfärg och en vaxliknande mousse från Nuvo för en metallisk effekt, väldigt lättarbetat medium som går att använda på många olika sätt.

Givetvis blev det även några blommor som är gjorda av Heartfelt Creations dies och shaping mold. Avslutade med småstumpar spets jag hittade i gömmorna, några halvpärlor, kvistar och pistiller.

Trevlig söndag!

Hälsar,

Kreativa Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *