Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Eyelet oval och petunia

Har ni sett vad lite som behövs för att göra en enkel hälsning? Heartfelt creations har några riktiga guldkorn som enligt min mening gör livet lite lättare när inspirationen tryter.

Setet med dies som heter eyelet oval är fantastiskt! Där är 3 olika som går att kombinera på olika sätt och dom är ganska stora, men så användbara. Kortet jag gjort här är 10x15cm.

Den här gången har jag bara använt dies, inga stämplar. Small classic petunia är så ljuvliga, jag blir så glad av dom. Här har jag limmat ihop bladen så dom blir lite trattformade. Med lite pistiller blir dom lite mer verklighetstrogna. Lite pilligt, men se fint det blev. Med ett par diamond gems från Marianne Design och kortet blev komplett!

Kreativa Sara hälsar,

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *