Art journal, Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

WOW!

Embossing, glitter, metallic-lyster och glossig finish, vad mer behövs egentligen?

Embossingpowder, glitter, metallic-lusture and glossy finish, really, what else do you need?

Kanske lite cardstock, och möjligtvis en GoPress om man vill lyxa till det. Har ni testat den än? Det är en superrolig och enkel maskin som ger allt från de enklaste projekten en lyxig touch! Det finns folie som är både glansig och matt (så coolt!) i många fina färger.

Maybe some cardstock, and possible a GoPress machine if you want some extra luxury. Have you tried it yet? It’s a super fun and easy machine that gives everything, (even your easiest projects) a luxury touch! You can choose between shiny and matte (this is so cool!) in many different colours.

Nu måste vi prata om embossing. Ni vet.. WOW embossing för att vara exakt. Där finns så många kulörer i flera olika utföranden, och efter att ha sett flera inspirerande tutorials med Marion Embersson fick jag en nytändning. Har ni inte sett hennes videos på youtube innan är det verkligen dags att göra det nu! Tack vare henne upptäckte jag hur enkelt det är att göra superglossiga hjärtan som nästan liknar emalj och hur man lätt piffar till bakgrunder. WOW har inte bara embossingpulver, kolla gärna in hela sortimentet här. (Och ja, den här är min nya favorittextstämpel!)

Now, we really need to talk about embossing. You know, WOW embossing to be precise. There are so many colours in several different thiknesses, and after looking at lots of inspiring videos by Marion Embersson on youtube I was so inspired! Thanks to her I discovered how easy it is to make super glossy hearts and how simple it is to spruce up a simple background. WOW doesn’t just have those amazing embossing powders, you can look at the full range here. (And yes, this is my new favorite text stamp!)

Med några fina färger på embossingpulver, en klistrig dyna och Clear Gloss Ultra High är du redo att göra glansiga hjärtan.

Glöm inte att kolla in oss på Instagram för mer inspiration!

If you have some few amazing embossingpowders, a sticky embossing pad and Clear Gloss Ultra High, and you are ready to make some glossy hearts.

Don’t forget to check us out on Instagram for more inspiration!

Kreativa Sara och HC Design hälsar,

Happy embossing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *