Scrapbooking och cardmaking

Petunia

Blommor, och ännu mer blommor! Jag passade på att göra en liten sommarhälsning till en tjej som gillar blått, bling och blommor. Kan det bli bättre?

Här har jag använt small classic petunia och small camelia carnation dies från Heartfelt creations utan att stämpla först, och för att få lite effekt använde jag mönstrade papper från Maja Design och distressade kanterna lite. Förutom blommiga detaljer har Heartfelt även läckra borders i olika storlekar! Här har jag använt den som heter Oranate Borders and Pockets, och givetvis fanns det utrymme för lite bling!

Allt och mycket mer finns att köpa hos Maries skaparhörna, och passa på, imorgon (tisdag) har butiken som ligger i Sösdala öppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *