Inspiration, Scrapbooking och cardmaking

Camelia Carnation

Än en gång har jag blivit helt ställd över hur enkelt det är att göra egna blommor med hjälp av Heartfelt creations system som Maries skaparhörna säljer. Och nejlikor, ja, det är ju aldrig fel. Dom får mig att tänka på sol och farmor Greta! Kan man bli annat än glad?

Här har jag använt small camelia carnation som snart finns i lager. Jag stämplade och stansade ut vanlig vit cardstock som jag färgade in med distresser. För att få lite struktur på blombladen använde jag en shaping mold (och innan jag körde den genom big shoten sprayade jag bladen med lite vatten) och sedan knycklade jag ihop bladen medan dom fortfarande var fuktiga för att få dom extra ”fluffiga”. Jag lät det vita bryta igenom på vissa för att få mer liv i det och avslutade med lite glitterlim.

Superenkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *