Makeup, Smyckestillverkning

Pink opal

Kreativitet för mig handlar inte alltid om att skapa något fysiskt, utan också om att förverkliga tankar och idéer och våga prova sig fram.

När jag gjorde örhängena hade jag en bild av en vacker solnedgång på Gotland i åtanke. Det fina med att jobba med naturmaterial är att varje sten är unik och även om man köper en hel sträng med pärlor är dom olika. Den rosa opalen/andenopal som jag använt i dom här örhängena (dom två översta) är ett bra exempel. Visst är dom vackra? Jag har även använt frostad snowflake obsidian och lava, allt i 8mm. Länkningen har jag gjort med spillbitar av avklippta hattpinnar.

Läpparna fick jag inspiration till från tjejerna på MAC på Åhlens i Lund, älskar färgen! Jag använde Elisabeth Ardens lip primer, MAC retro matte liquid lipcolpur och en dazzleshadow för lite extra glitter. I vattenlinjen gav en flash crayon från Linda Hallberg lite djup och färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *